Het eerste elftal van SSA Wisch. Foto: Iris Epping
Het eerste elftal van SSA Wisch. Foto: Iris Epping Foto: Iris Epping

Bedenk een logo voor SV Wisch

Sport

SILVOLDE/TERBORG - Vorige maand hebben de leden van Sportclub Silvolde en Voetbalvereniging Terborg tijdens een ingelaste ledenvergadering ingestemd met het fusieplan. In april vindt de definitieve stemming plaats over de fusie van beide moederverenigingen tot Sportvereniging Wisch. Een naam die is bedacht door de leden. De beide verenigingen, die meer dan honderd jaar bestaan, gaan dan verdwijnen.

Alle teams komen vanaf dit seizoen uit in het geel-zwart-wit gestreept. Ook het ontwerp van het tenue is bij meerderheid van stemmen gekozen door de leden. Nu vragen beide clubs aan hun leden en andere creatieve geesten om alvast te denken over een logo voor de nieuwe Sportvereniging Wisch. Hiervoor moet voor 7 april een schetsontwerp worden ingediend met een korte tekst, die de achterliggende gedachte verklaart. 

Een commissie bestaande uit bestuursleden van beide moederverenigingen kiest drie ontwerpen en dan mogen de leden weer hun stem uitbrengen. Het streven is om het definitieve logo beschikbaar te hebben voor 1 augustus, de start van het nieuwe seizoen. Meerdere inzendingen zijn mogelijk. De persoon, die het ontwerp voor het winnend logo heeft ingediend, ontvangt een toepasselijke prijs. Inzenden aan: redactie@sportclubsilvolde.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant