Het Burgemeester Kruijffbad in Steenderen houdt ook dit jaar een nachtelijke zwemmarathon
Het Burgemeester Kruijffbad in Steenderen houdt ook dit jaar een nachtelijke zwemmarathon Foto: PR.

Teams gezocht voor nachtelijke zwemmarathon

Sport

STEENDEREN - Zin in een uniek, sfeervol zwemfestijn? Zwemmen in het schijnsel van het maanlicht of tijdens de opkomst van de zon? Het burgemeester Kruijffbad in Steenderen houdt ook dit jaar van zaterdag 25 op zondag 26 mei een nachtelijke zwemmarathon. De zwemmers starten om 22.00 uur en gaan door tot de volgende ochtend 10.00 uur.

Een team bestaat uit minimaal acht en maximaal twaalf enthousiaste zwemmers vanaf veertien jaar. Je zwemt om de beurt vijftien minuten en probeert zoveel mogelijk banen te halen. Het hoeft niet in een specifieke volgorde, dus je kunt wat slaapmomenten inplannen.
Wie de meeste banen zwemt wint, maar het evenement is vooral gericht op de magie van zwemmen in de nacht. Dus of je nu vlot of langzaam zwemt, iedereen kan meedoen. Om het een mooie nacht te maken, mag je een slaapzak en slaaptentje meenemen. Het zwembad zorgt voor een lekker ontbijt.

De deelnamekosten zijn 12,50 euro per persoon, inclusief het ontbijt. Wie ook een team wil vormen met de buurt, bedrijf, vrienden, familie, of sportteam kan zich aanmelden of meer info opvragen door te mailen naar sc-sce@outlook.com of te kijken op de website

zwembadsteenderen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant