Ook in een rolstoel kan men mooie momenten beleven. Foto: Pexels.com

Ook in een rolstoel kan men mooie momenten beleven. Foto: Pexels.com

Foto: Pexels.com

Willy Wienholts vertelt over leven in een rolstoel

Maatschappij

VARSSEVELD - Willy Wienholts komt op dinsdag 30 april in het Borchuus in Varsseveld vertellen over haar leven in een rolstoel. De Dinxperlose is positief en hoopt door het geven van deze lezing andere mensen te kunnen helpen.

Willy’s leven veranderde door een kleine sportblessure, die later grote gevolgen bleek te hebben. Ze kreeg te maken met de aandoening dystrofie/dystonie en met een amputatie. Ze vertelt haar levensverhaal en legt uit wat er zoal op je pad kan komen, dingen waar je normaal niet bij stil zou staan. Maar vooral laat ze haar toehoorders kennis maken met de mooie en bijzondere dingen die zij in de afgelopen jaren heeft meegemaakt. Want ondanks een lichamelijke beperking kun je nog heel veel mooie momenten beleven in je leven.
Willy verduidelijkt haar verhaal met beelden, waardoor het een leerzame maar vooral ook boeiende en mooie middag wordt. Heel herkenbaar voor een ieder die zelf met lichamelijke beperkingen te maken heeft, of iemand kent in zijn of haar omgeving met een lichamelijke beperking in welke vorm dan ook.
Iedereen is op 30 april welkom in het Borchuus. De lezing begint om 14.30 uur, zaal open om 14 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant