Religie

Kruisweg-viering

VARSSELDER-VELDHUNTEN - De werkgroep ‘Sterk voor de de Kerk’, verzorgt op Goede vrijdag een viering in de H.H. Martelaren van Gorcum kerk in Varsselder/Veldhunten. Daarin wordt stilgestaan bij de Kruisweg die ook in deze tijd nog veel mensen in hun leven te verwerken krijgen.

Jezus van Nazareth ging ons voor, voor ons als volk een profeet, voor overheden een lastpost die men kwijt wilde. De viering begint om 19 uur. Voorgangers zijn Karin Boland en Maria Delleman en de zang wordt verzorgd door de Gorgelpiepen, o.l.v. Frank Knikkink.

Gebedsviering Palmzondag 

SILVOLDE- Op palmzondag is in de Mauritiuskerk in Silvolde een herdenking van de intocht in Jeruzalem en de maaltijd die voor Jezus en zijn leerlingen een feestmaaltijd was. Wij nodigen u uit om samen met uw kinderen of kleinkinderen naar deze viering te komen met een palmpasenstok zodat we in optocht door de kerk kunnen trekken, om samen feest te vieren en aan tafel te gaan.

Bijbel bijeenkomsten 

TERBORG - U wordt uitgenodigd om te komen luisteren naar een eenvoudige boodschap uit de Bijbel. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld om ons dichter tot God en Zijn Zoon, Jezus Christus, te brengen. De bijeenkomsten zijn op zondag 10, 17, 24 en 31 maart van 17:00 tot 18:00 uur in Kulturhus De Rietborgh, Borgsche Rieten 15, in Terborg. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annagret Schönau en Eline Kämper via telefoonnummer: 06-81714709.