Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com Foto: Pexels.com

Muziekvereniging Jubal met eieren langs de deur

Muziek

VARSSEVELD – Een week voor pasen op zaterdag 23 maart komt Muziekvereniging Jubal uit Varsseveld langs de deur met verse (kippen)eieren en chocolade-eieren. De opbrengst van de eieractie wordt gebruikt voor de jeugdopleiding van de vereniging en voor de aanschaf van instrumenten voor de jeugdleden.

De chocolade-eieren zijn chique gevulde pralines in verschillende smaken: “Deze worden in een mix verkocht in een leuke puntzak van ongeveer 250 gram. De verse (kippen)eieren zijn afkomstig van een lokale producent en vlak voor de actie ingepakt in dozen van 10 stuks. Zo vers vindt u de eieren niet in de supermarkt. De eieren worden verkocht voor de prijs van € 4,– per doosje of zakje en Jubal heeft een speciale aanbieding van twee doosjes of zakjes naar keuze voor € 7,50.”

De verkopers komen op zaterdag 23 maart huis-aan-huis in Varsseveld vanaf 9.00 uur ‘s morgens. Jubal verwacht dat de actie tegen het einde van de ochtend is afgelopen. Er kan vooraf worden besteld via de webshop op www.jubalvarsseveld.nl/webshop. Meer informatie over de actie en de vereniging is te vinden op de website van de muziekvereniging.

jubalvarsseveld.nl