Zaterdagmiddag intocht van de Ulftse Avondvierdaagse in 2023
Zaterdagmiddag intocht van de Ulftse Avondvierdaagse in 2023 Foto: PR.

Inschrijving 54ste Ulftse Avondvierdaagse geopend

Sport

ULFT - De magische grens van 2000 wandelaars. Die hoopt de Stichting Ulftse Avondvierdaagse na de succesvolle editie van vorig jaar met bijna 1700 deelnemers dit jaar te passeren met de 54ste editie van de Avondvierdaagse voor individuelen en voor groepen. Ook nu weer met afwisselende routes door het bijzondere Achterhoekse landschap met veel natuur, in en langs veel bruisende kernen in de gemeente Oude IJsselstreek.

Het evenement vindt plaats op 5,6,7 en 8 juni en de wandelafstanden zijn 5, 10 en 15 kilometer. Start en finish zijn dagelijks vanaf het grasveld naast de SSP-Hal op het DRU Industriepark, Hutteweg 24 te Ulft. Het startbureau is gehuisvest in deze hal.

Op zaterdagmiddag 8 juni vanaf 16.00 uur worden de wandelaars feestelijk ingehaald met een grootse intocht vanaf het ‘Zwarte Plein’ naar het DRU Industriepark, muzikaal ondersteund en begeleid door de diverse muziekkorpsen. Aansluitend vindt rond 16.45 uur de prijsuitreiking plaats op het grasveld naast de SSP-Hal. Naast de gebruikelijke prijzen is er een originaliteitsprijs voor de meest originele groep en wandelaars gedurende de vier wandeldagen. Verder wordt er voor het eerst een beker uitgereikt bij de jongste groepen aspiranten.
Op het DRU Industriepark zijn die middag diverse activiteiten voor jong en oud, voor wandelaars en toeschouwers. Er staan tribunes bij de finish, die ook voor de muzikale afsluiting van deze Avondvierdaagse gebruikt worden. Nadere informatie daarover volgt.

De inschrijving via de website is inmiddels geopend. De kosten bedragen 7 euro per persoon. Groepen kunnen zich inschrijven tot en met dinsdag 30 april, 24.00 uur. Individuele wandelaars kunnen dat doen tot en met zaterdag 25 mei 24.00 uur.


www.ulftseavondvierdaagse.nl