De meiden van HCOIJ
De meiden van HCOIJ Foto: PR.

Stem tot en met 22 maart voor de Sportverkiezing Oude IJsselstreek 2024

Sport

ULFT - Onlangs werden de meiden en coaches van hockey club Oude IJsselstreek verrast met een nominatie voor sportploeg van 2023: “Natuurlijk zijn we trots op de nominatie, maar het is ook heel fijn dat er aandacht komt voor sport en plezier in teamverband.”

Op vrijdag 5 april vindt op het DRU Industriepark de Sportverkiezing Oude IJsselstreek plaats. Die avond worden prijzen uitgereikt aan sporters in diverse categorieën. Het wordt een feestelijke en sportieve avond te worden met onder meer gastspreker Ronald Mulder (voormalig Nederlands langebaanschaatser en inline-skater) en optredens van Daan Wolfs (zang) en Sietse van Berkel (freestyle BMX). Ook is er een demo van turners van de Top Turnacademie Achterhoek. De avond wordt gepresenteerd door Frans Miggelbrink. 

Inwoners en verenigingen zijn van harte welkom op deze avond. De inloop is vanaf 19.00 uur, om 19.30 uur start het officiële programma dat tot ongeveer 21.30 uur zal duren. Op de website van de gemeente Oude IJsselstreek kunt u tot en met 22 maart 2024 uw stem uitbrengen op de genomineerden.

oude-ijsselstreek.nl/stemmen