Impressie van de winkel
Impressie van de winkel (Foto: Marlies Verberne)

Stoffenwinkel de Kartelschaar bestaat 25 jaar

  Zakelijk

Terborg - Het begon allemaal in 1995 met een kleine kledingstoffen- en garenwinkel aan huis in Silvolde. Het werd echter al snel duidelijk dat dit veel te klein was voor de ondernemende Marlies Verberne. Zij besloot te vertrekken uit Silvolde en een nieuwe winkel te openen in de 'grote stad' Terborg.

Na zeven jaar in een winkel aan de hoofdstraat besloot zij om op 28 april 2010 opnieuw te verhuizen naar de huidige, grotere winkel aan de Hoofdstraat 62 in Terborg.

Het sleutelwoord van het succes is 'aandacht', laat eigenaresse Marlies Verberne overal in terugkomen. Tips bij het naaien, breien of haken, maar ook in het meest uitgebreide en up-to-date assortiment van de regio.

Van 17 tot en met 21 maart is het feest bij de Kartelschaar, de winkel bestaat deze maand 25 jaar. Vandaar deze feestweek vol met leuke acties en aanbiedingen.

Stoffenwinkel de Kartelschaar is een winkel met ongelimiteerde mogelijkheden in kledingstoffen, breigaren, kleinvak en alles wat men nodig heeft voor het maken van eigen kleding.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden