Riccardo Willemsen en Niek Rauwers. Foto: Nijosca Wijnands
Riccardo Willemsen en Niek Rauwers. Foto: Nijosca Wijnands (Foto: Nijosca Wijnands)

Vliegende start Makelaardij Oude IJssel

  Zakelijk

Ulft - De Achterhoek is een makelaar rijker. Al is het eigenlijk zo dat de ene plaatsmaakt voor een andere. Open Makelaars Ulft, dat viel onder de Open Makelaars-formule, gaat zelfstandig verder als Makelaardij Oude IJssel.

“Dat betekent dat we met exact hetzelfde team, op dezelfde plek aan het J.F. Kennedyplein in Ulft blijven zitten.” Aan het woord is een opgetogen Riccardo Willemsen. De makelaar schuift zijn ambities aan het begin van 2020 niet onder stoelen of banken. “We hebben mooie jaren achter de rug met Open Makelaars Ulft. Als relatieve nieuwkomer hebben we snel naam gemaakt in de regio. Toch willen we het meer op onze eigen manier doen. Een manier die nóg beter aansluit bij de Achterhoekse doelgroep. Dat wil zeggen dat we het persoonlijker maken. We gaan dieper in op de wensen en motivaties van de klant en van daaruit maken we een plan. Dan kom je ook écht tot oplossingen die klanten zoeken. Wij vonden dat we die persoonlijke benadering het beste konden waarmaken als nieuw kantoor. Dat is Makelaardij Oude IJssel”, aldus Willemsen.

Wisselwerking

Een nieuw jasje dus voor een ongewijzigd team dat kantoor houdt aan de F.B. Deurvorststraat 16 in Ulft. Op hetzelfde adres zit ook Financieel Fit. Niek Rauwers van Financieel Fit legt uit waarom dit voor klanten waardevol is. “Onder één dak met Financieel Fit biedt Makelaardij Oude IJssel meer dan menig andere makelaar. Een onmisbaar onderdeel bij de aankoop of verkoop van een woning is nou eenmaal hypotheekadvies en financieel advies. Pas als je ook die diensten biedt, kun je écht praten over begeleiding van A tot Z. En zo’n compleet pakket is toch iets waar mensen behoefte aan hebben, zo hebben we gemerkt. Voorganger Open Makelaars Ulft zocht ook al de wisselwerking op met Financieel Fit. En dat levert gewoon eindresultaten op die klanten zeer waarderen.”

Moi(j)

Of zoals Willemsen instemmend aanvult: “In die zin blijven we dicht bij het vertrouwde. We zeggen niet voor niets dat we de vertrouwde makelaar zijn, maar dan in een nieuw jasje. Al is het vooral een jasje dat beter past. We leggen dat ook uit op onze website makelaardijoudeijssel.nl. Eigenlijk wordt dat beter passende jasje het beste samengevat door de afkorting van Makelaardij Oude IJssel. MOIJ. Dat klinkt natuurlijk als: moi! Die nuchtere, vertrouwde en hartelijke begroeting die zo bij onze streek hoort.”

De ambitieuze, nieuwe makelaardij maakt ogenschijnlijk een vliegende start. Her en der door de Achterhoek schieten de eerste borden met de naam Makelaardij Oude IJssel uit de grond. Als het aan Willemsen ligt zijn die borden en dus de naam MOIJ binnenkort niet meer weg te denken uit de regio.

Meer berichten