Menno's Dierenwereld de beste van Gelderland

  Zakelijk

VARSSEVELD - Menno's Dierenwereld in Varsseveld kan zich de beste van Gelderland noemen dankzij de verkiezing Garvo Zaak van het Jaar 2019.

"We werden blij verrast doordat we een bericht kregen van de leverancier dat er al stemmen op onze winkel binnenkwamen. We hadden er namelijk nog helemaal geen aandacht aan deze verkiezing geschonken. Hierop volgend hebben we via social media een bericht geplaatst, waardoor klanten actief zijn gaan stemmen op onze winkel, met als resultaat dat we de nummer 1 van Gelderland mogen zijn", aldus Menno.

Van de ruim 40 genomineerde dealers in heel Nederland heeft Menno's Dierenwereld de derde plaats bemachtigt bij de verkiezing: Garvo Zaak van het Jaar 2019.

Deze verkiezing is opgezet door Garvo, een leverancier waar Menno's Dierenwereld dealer van is. Door middel van een online formulier konden klanten hun stem uitbrengen op de favoriete winkel. Daarnaast konden er diverse opmerkingen opgeschreven worden waarom juist deze dealer de verkiezing zou mogen winnen. Bij Menno's Dierenwereld is er onder andere positief gereageerd op de gratis bezorgservice, klantvriendelijkheid en kennis van de diverse producten. Daarnaast werd de persoonlijke aandacht naar zowel baas als (huis)dier geroemd.

Menno's Dierenwereld is te vinden aan de Dames Jolinkweg 9 in Varsseveld. 

mennosdierenwereld.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden