Blije gezichten bij de ontvangers van de cheques
Blije gezichten bij de ontvangers van de cheques (Foto: PR Rabobank Graafschap)

Blije gezichten: Rabobank Graafschap deelt cheques uit

  Zakelijk

Regio - Clubs, stichtingen en verenigingen zijn een onmisbaar onderdeel van de Achterhoek. Zij verbinden de samenleving. Zorgen voor sociale netwerken. Benutten talenten. Van jong en van oud. Zij maken buurten, dorpen en steden sterker. Als coöperatieve bank investeert Rabobank Graafschap daarom elk jaar een deel van haar winst in clubs en verenigingen.

Uitreiking cheques Rabobank Coöperatiefonds

Op maandag 7 oktober werden de cheques van het Rabobank Coöperatiefonds uitgereikt. Dit kwartaal ontvingen 11 verenigingen een cheque van directievoorzitter Steven Enneman. Het totaalbedrag van ruim € 30.000,- komt ten goede aan lokale verenigingen uit Dinxperlo, Doetinchem, Gaanderen, Gendringen, ’s-Heerenberg, Ulft, Varsseveld en Westendorp.

Verenigingsavond

Daarnaast werd er op donderdag 10 oktober een inspirerende verengingsavond georganiseerd voor de clubs die deelnemen aan de 1-op-1 Verenigingsondersteuning. Ook de tien clubs met de meeste stemmen én de drie clubs die op de meest creatieve manier stemmen probeerden te werven van de Rabobank Clubkas Campagne waren aanwezig. Minke Booij, oud hockeyster en directeur van de stichting Spieren voor Spieren, was ook aanwezig en wist de aanwezigen te boeien en inspireren met haar verhaal. De avond werd vervolgd door een voorstelronde van de clubs die gaan deelnemen aan de 1-op-1-Verenigingsondersteuning. Tijdens dit traject begeleiden professionals lokale clubs om hun ambities waar te maken.

Uitslag Rabobank Clubkascampagne bekend

Bijna 11.000 leden brachten in totaal 53.060 stemmen uit. Er is een bedrag van maar liefst € 150.000,- verdeeld onder 539 deelnemende, lokale clubs.

Versterken lokale samenleving

Steven Enneman: “Ons Coöperatiefonds en de Rabobank Clubkas Campagne laten niet alleen zien dat wij als bank het verenigingsleven een warm hart toedragen en de lokale samenleving willen versterken. Maar ook dat onze leden betrokken zijn bij de bank én het verenigingsleven!” Benieuwd hoeveel jouw club ontvangt vanuit de Rabobank Clubkas Campagne? Of heeft jouw club interesse in Rabobank Verenigingsondersteuning? Kijk op www.rabobank.nl/graafschap voor meer informatie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden