V.l.n.r. enkele coaches: Ibe Bongers, Karin Bolder en Carin Terhorst
V.l.n.r. enkele coaches: Ibe Bongers, Karin Bolder en Carin Terhorst (Foto: Rick Bouwmeister)

Maximale score voor Symbus op Loopbaanbegeleiding

  Zakelijk

Regio - Jaarlijks waardeert het keurmerk Blik op Werk de dienstverlening van Symbus, dé allround personeelsdienst voor de Achterhoek en de Liemers. Voor het derde jaar op rij scoort Symbus als enige bureau in de regio 4 sterren. Vier sterren binnen het keurmerk Blik op Werk is de hoogst haalbare kwalificatie. Deze kwalificatie is alléén haalbaar als zowel opdrachtgevers als kandidaten de dienstverlening met een gemiddeld cijfer van 8 of hoger waarderen.

“Het leveren van ‘goed werk’ staat bij ons altijd centraal. Dit is dan ook de belangrijkste reden dat wij aangesloten zijn bij het keurmerk Blik op Werk.” Aldus Ibe Bongers. Blik op Werk staat garant voor de basiskwaliteit en de betrouwbaarheid van bijna 500 organisaties welke zich bezighouden met outplacement, re-integratie en loopbaan advies. “Jaarlijks laten wij onze werkwijze onderzoeken door TÜV Nederland. Op deze manier krijgen we mooie feedback van onze opdrachtgevers en kandidaten waarmee we in staat zijn om onze dienstverlening naar een nog hoger plan te brengen.”

De Symbus dienstverlening scoort op alle punten hoger dan het landelijke en regionale gemiddelde. Met name de onderdelen ‘verhouding prijs/kwaliteit’, ‘deskundigheid’, ‘klantgerichtheid’ en ‘bekwaamheid van medewerkers’ scoren gemiddeld een 8,5. Deze statistieken vertalen zich naar de resultaten binnen Symbus. Zo vindt meer dan 85% van de mensen, die Symbus voor hun loopbaan begeleidt, binnen 3 tot 6 maanden een passende nieuwe werkkring. Mede hierdoor krijgt Symbus door het keurmerk vier sterren toegekend, een maximale score. Daarnaast is ook de tevredenheid onder de opdrachtgevers gemeten. Met een 8,3 een score ruim boven het marktgemiddelde.

“Vanaf de oprichting in 2008 zijn wij met Symbus aangesloten bij Blik op Werk. We zijn écht trots op het feit dat voor het derde jaar op rij onze dienstverlening gewaardeerd wordt als hoogste in de regio. Om deze resultaten te behalen, zijn wij heel bewust bezig met het nastreven van onze missie en visie. Deze worden ondersteunt door onze 5 Gouden Regels: betrouwbaar, onderscheidend, daadkrachtig, passievol en authentiek. Zo zijn wij authentiek in ons optreden en hebben wij andersom ook respect voor de authenticiteit van de klant. Wij zijn onszelf, doen ons niet anders voor dan wie we zijn, waardoor klanten zich snel op hun gemak voelen en ook zichzelf kunnen zijn.”

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Symbus? Bezoek www.symbus.eu.
Meer weten over Blik op Werk? Bezoek www.blikopwerk.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden