CS Yoga geeft Yoga Workshops voor SeriousYoga

  Zakelijk

VARSSEVELD - CS Yoga doet dit jaar op 10 dec mee aan de SeriousYoga-actie. Onder het motto adem mee voor het goede doel worden er twee Yoga workshops aangeboden. De workshops worden gegeven in de theaterzaal van het Borchuus in Varsseveld.

Het doel van SeriousYoga is om met zoveel mogelijk mensen in heel Nederland yoga of een yogagerelateerde activiteit te doen om aandacht te vragen, geld in te zamelen en positieve energie te genereren voor kinderen die onnodig sterven aan een longontsteking. Wij dragen daar graag een steentje aan bij met workshops waar je aan mee kunt doen op donatie basis.

SeriousYoga sprak me meteen aan, omdat we zo een goed doel ondersteunen en tegelijkertijd samen met mensen door het hele land op een positieve manier bewustwording voor ademhaling kunnen vragen.

Op 10 december geef ik van 10:00-11:00 Samen Yoga, yoga samen met je (klein)kind vanaf 5 jr.

van 11:30-13:30 geef ik CS Yoga vanaf 14 jr. Dit wordt een actieve, afwisselende en praktische Yoga workshop met als thema ademhaling.

De workshops worden op donatiebasis aangeboden. Het Borchuus stelt de ruimte beschikbaar. Dat betekent dat al het geld dat we ophalen voor SeriousYoga rechtstreeks naar 3FM Serious Request 2016 gaat.

Mensen die graag willen yoga’en - beginners en gevorderden kunnen zich aanmelden via info@csyoga.nl / 06 16828903. Meer info vind je op http://www.csyoga.nl/ en http://seriousyoga.nl/

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden