Danny en Nienke Piepers zijn nu ook golfinstructeurs.
Danny en Nienke Piepers zijn nu ook golfinstructeurs. (Foto: PR)

Nieuwe ontwikkelingen bij jubilerende golfclub ‘t Lohr

  Zakelijk

Voorst - Juni is een feestmaand voor golfclub 't Lohr. Het is tien jaar geleden dat de eerste bal werd afgeslagen op de golfbaan in Voorst en dat jubileum wordt gevierd: een jubileumwedstrijd met feestavond voor de leden op vrijdag 8 juni, een Golf&Bites-avond op zaterdag 9 juni en een open dag op zondag 10 juni. Bovendien staan er dit seizoen 'nieuwe' instructeurs op de golfbaan.

De hele maand juni staat in het teken van het 10-jarig bestaan. Alle bezoekers maken kans op leuke prijzen, variërend van golflessen tot arrangementen. Elke week zullen de winnaars middels een verloting bekend worden gemaakt via facebook en de website www.golfinvoorst.nl.
Het 10-jarig bestaan van de golfclub valt samen met een wisseling van de wacht op de golfschool van 't Lohr: Nienke Piepers-Schieven en haar echtgenoot Danny Piepers waren als uitbaters al vertrouwde gezichten op 't Lohr, maar zijn sinds dit jaar ook de nieuwe golfprofessionals. Vorig jaar zijn ze beiden begonnen aan een intensieve opleiding, zodat de golflessen vanaf dit seizoen in eigen beheer aangeboden kunnen worden. Het doel is de gasten op een laagdrempelige manier te tonen hoe leuk de golfsport is. Plezier in het spel staat hier centraal, want golf is leuk voor jong en oud!

Dat kan iedereen zelf komen ervaren: op zaterdagavond 9 juni is er de Golf&Bites-avond met een mini-clinic en aansluitend een gezellige borrel met borrelhap op het terras (reservering noodzakelijk, zie de site). Op 10 juni kan iedereen tijdens de open dag (10.00 tot 15.00 uur) gratis kennismaken met 't Lohr met rondleidingen, informatie en clinics.

www.golfinvoorst.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden