De wondere wereld van Yoga en Acupunctuur

  Zakelijk

Terborg - Heb je het al gehoord? In Terborg bevindt zich een oase van rust en ontspanning in Yoga Centrum Terborg en Acupunctuur praktijk te Boekhorst. Ontspanning, zorg en aandacht staan centraal, en dat voel je zodra je hier binnenkomt. Wij waren benieuwd naar het verhaal achter dit mooie project en ontmoetten de twee dames Helga te Boekhorst en Dorien Bortels.

Helga, geboren en getogen in Gaanderen, ontdekte zo’n 25 geleden haar passie voor yoga in India, waar ze ook haar yoga opleiding volgde. Haar interesse voor andere culturen en liefde voor reizen bracht haar vervolgens naar Thailand, waar ze zich verdiepte in Thai massage, een combinatie van de kennis uit India en China. Jarenlange studie en verdieping in de Chinese geneeswijze gaf haar de mogelijkheid om nu als acupuncturist haar liefde voor gezondheid en welzijn met anderen te delen. “Tijdens een sessie kijk ik verder dan het oppervlakkige probleem en breng de verstoorde “energiehuishouding” weer in balans”, legt Helga uit.

Haar passie en liefde voor gezondheid, yoga, welzijn, en India deelt Helga met haar collega Dorien. Na ruim 6 jaar yoga beoefening kwam deze Belgische dame uit Brussel een paar jaar geleden terecht in Sinderen, waar ze haar yoga opleiding volgde. Ze was zo in de ban van yoga dat ze haar leven in België stopzette en haar reis verder zette naar India. 3 jaar later heeft Dorien zich volledig omgeschoold en zich verder verdiept in de wondere wereld van yoga en massage. Haar passie is aanstekelijk terwijl ze vertelt: “Yoga is voor iedereen toegankelijk. Het helpt je tot rust te komen en de spanningen van het dagelijkse leven los te laten. De sleutel hiervoor: de adem! Adem in, adem uit, het lijkt vanzelfsprekend, maar daar begint het allemaal mee”.

Geraak je net als wij geïnspireerd door het enthousiasme van deze twee krachtige dames? Lees meer over Helga en Dorien op http://acupunctuurachterhoek.nl/ en www.yogawellnesscenter.nl.

Contact: info@acupunctuurachterhoek.nl (Helga) en info@yogawellnesscenter.nl (Dorien)

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden