Logo oudeijsselstreekvizier.nl


Ricardo en Ingrid van Aalst van Arc en Ciel Service in Ulft. (foto: Roel Kleinpenning)
Ricardo en Ingrid van Aalst van Arc en Ciel Service in Ulft. (foto: Roel Kleinpenning) (Foto: Roel Kleinpenning)

Mobiel met Arc en Ciel Service

  Zakelijk

ULFT – 'Er even lekker uit zijn' voor een wandeling of fietstocht is niet voor iedereen even gemakkelijk. Ouderen en minder validen zijn vaak minder goed ter been. Arc en Ciel Service biedt oplossingen voor deze doelgroep. Onder meer met speciale fietsen, scootmobielen en rollators. De hulpmiddelen worden in de werkplaats van het bedrijf naar wens en op maat aangepast.

"Wij zijn dealer voor verschillende topmerken", vertellen eigenaren Ingrid en Richardo van Aalst op de bedrijfslocatie aan 't Goor 37 te Ulft. "We onderscheiden ons echter hoofdzakelijk door de verregaande service. Een fiets of scootmobiel wordt door ons op maat aangepast. Iedereen is anders en een standaardfiets of rollator bestaat voor onze doelgroep niet. Met Arc en Ciel Service zorgen wij voor oplossingen op maat."

Arc en Ciel is op het gebied van zorgaanpassingen een bekende naam. Sinds twee jaar is het bedrijf in twee onderdelen opgesplitst. Arc en Ciel Service richt zich daarbij speciaal op mobiliteit. "De fietsen, scootmobiels en loophulpmiddelen zijn onze specialiteit. Daarin gaan we ver. Niet alleen met onze 24-uurs service voor bijvoorbeeld reparaties bij pech onderweg. Ook voor kleine aanpassingen aan de woning staan we klaar. Om de woning toegankelijker te maken voor rollator of scootmobiel bijvoorbeeld. Of het aanbrengen van sleutelkluisjes of veiligheidssloten. Alles wat helpt om de mensen langer mobiel te houden en het leven rond huis wat comfortabeler."

De showroom van Arc en Ciel is dinsdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur of op afspraak (0315-330211) geopend. De webshop bereikt u via.

arcenciel-service.nl

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox