Audrey achter de toonbank van haar gloednieuwe kapsalon HIPH@@R
Audrey achter de toonbank van haar gloednieuwe kapsalon HIPH@@R (Foto: Laurens Jansen)

Kapsalon HIPH@@R maakt vliegende start in Etten

  Zakelijk

Etten - Op 1 september opende Audrey van Weelden haar gloednieuwe kapsalon HIPH@@R. Aan de Emmastraat 52 in Etten laat de enthousiaste styliste een lang gekoesterde droom in vervulling gaan. Na 12 jaar in dienstverband als allround topstyliste, is het nu tijd voor haar eigen koers.

“En dat geeft een enorme kick”, vertelt de Ettense kapster enthousiast. “Om mensen blij en tevreden mijn eigen salon uit te zien lopen, is echt een bijzonder gevoel. Mannen, vrouwen of kinderen, iedereen is welkom! Een afspraak is zo gemaakt door te bellen of appen naar 06-13202069. Of stuur even een bericht via Facebook Messenger, want uiteraard vind je HIPH@@R ook op Facebook.”

Stijl- en kleuradvies

Ook voor stijl- en kleuradvies staat de salondeur wagenwijd open. HIPH@@R werkt met het Italiaanse merk Screen en niet zonder reden vertelt Audrey: “Ik mocht altijd al graag kleuren. Screen is echt zo’n product dat het nóg leuker maakt. De kleurresultaten van Screen zorgen altijd weer voor aangename verrassingen en dus blije gezichten. Al vind ik dat het niet alleen om het haar moet gaan. Een bezoek aan een kapper moet ook voor een stukje ontspanning zorgen. Dus daar heb ik zoveel mogelijk rekening mee gehouden tijdens de bouw en inrichting van de salon.”

De eerste maand zorgde direct al voor veel belangstelling, nieuwsgierigheid en tevreden klanten vanuit Etten en omgeving. De openingstijden van HIPH@@R zijn:

Maandag van 09.00 tot 20.30 uur

Dinsdag van 09.00 tot 13.00 uur

Donderdag van 09.00 tot 18.00 uur

Vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden