Ingezonden

Beauty en Massagesalon Puur in Ulft

  Zakelijk

Ulft - Aan de Hofstraat 16 te Ulft is per 15 september Beauty Salon Puur by Hedwig te vinden. Hiervoor gevestigd in Gendringen.

In een compleet verbouwde salon met een luxueuze en warme uitstraling kunt u terecht voor ontspanning en huidverbetering. Nu ruim vierjaar werkzaam in het vak en sinds oktober 2019 als zelfstandige.

Bij salon Puur is het puur Hedwig zoals ze is: eerlijk, open, geen nonsens.

De producten die tijdens uw behandeling worden gebruikt zijn samengesteld vanuit natuurlijke ingrediënten. Bij Puur krijgt u pure persoonlijke aandacht waarbij u compleet verzorgd & relaxed de salon verlaat.

“Voor mij is het fijn en belangrijk om mensen ontspanning te geven, een moment van aandacht en rust te creëren tijdens de behandeling of massage” vertelt Hedwig.

Er is een ruim aanbod bij salon Puur, zoals diverse (lichaams) massages en huid verbeterende gezichtsbehandelingen. De producten waarmee gewerkt wordt maakt het mogelijk om de behandelingen specifiek af te stemmen op de wensen en het huidtype van de client.

Zo zijn er ook gezichtsbehandelingen voor de mannen en de jeugd.

“Iedere behandeling of massage is anders, maar juist persoonlijk voor elke klant. Door te luisteren naar de wensen, te kijken na wat passend is per persoon” vertelt Hedwig.

Op maandag, dinsdag en vrijdag is de salon aan de Hofstraat 16 te Ulft op afspraak geopend tevens is de salon ook in de avond uren geopend. Een afspraak maken kan online: www.puurbyhedwig.nl of telefonisch via 06 40761772.

Hedwig Vermeulen

Puur by Hedwig.

A moment of beauty is yours for a life time

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden