Zomers tennisabonnement bij LTC De Paasberg


Tennis.
Tennis. (Foto: Pixabay)

Zomers tennisabonnement bij LTC De Paasberg

  Sport

Silvolde - Veel sporten mogen voorlopig nog niet opgestart worden door de coronaperikelen. Tennis is een van de weinig sporten welke momenteel weer uitgeoefend mag worden. LTC De Paasberg nodigt iedereen uit om in de vorm van een zomerlidmaatschap tijdelijk lid te worden.

Het lidmaatschap is geldig in juni, juli en augustus op het tennispark aan de Laan van Schuylenburg. "Op deze manier kun je op een ontspannen manier kennis maken met deze tak van sport of – als je vroeger al tennis hebt gespeeld - is het een hernieuwde kennismaking. Spreek met een maatje af of geef je individueel op."

Zomerleden kunnen vrij tennissen op alle dagen van de week; als zomerlid hoef je geen bardienst te draaien; zomerleden kunnen niet met KNLTB-gerelateerde wedstrijden meedoen; zij zijn wel welkom op clubactiviteiten en tossavonden; het abonnement is geldig in de periode van juni tot en met augustus, je kunt zelf aangeven welke maanden je gebruik wilt maken van het Zomerlidmaatschap. De kosten voor dit zomerabonnement zijn 15 euro per maand. Je kunt dus kiezen voor 1, 2 of 3 maanden zomerlidmaatschap, en je kiest zelf welke maand(en).

Je kunt je op opgeven door een mailtje te sturen naar ledenadministratie@ltcdepaasberg.nl.

Meer berichten