Het succesvolle jeugdteam van Hercules dat uitkomt in de kampioensgroep, de ‘eredivisie’ voor de jeugd.
Het succesvolle jeugdteam van Hercules dat uitkomt in de kampioensgroep, de ‘eredivisie’ voor de jeugd. (Foto: PR Hercules)

Hercules krijgt klop van Salamanders

  Sport

Terborg - De mannen van Hercules hebben afgelopen zaterdag geen potten kunnen breken in de tafeltennis-eredivisie. In Wateringen was Salamanders met 5-1 duidelijk de sterkste.

Hercules begon nog wel goed uit tegen Salamanders. Jurgen Pastoors, de man in vorm, versloeg in een prima partij Casper ter Lüün in vijf games. Maar daarmee was meteen ook de koek op voor de Terborgse tafeltennissers. Zowel Martin Brinkhoff als Jamshid Sedigh moesten hun tegenstanders feliciteren. Aan Salamanders-kant bleven zowel Carsten Egeholt als Emanuel Ferreira ongeslagen. Door deze nederlaag blijft Hercules op de 6e plek.

Hercules speelt volgende week zaterdag 15 februari haar eerstvolgende wedstrijd, thuis tegen angstgegner Scylla uit Leiden. De aanvang in Terborg is dan om 17.00 uur.

Succes in de jeugderedivisie

Het eerste jeugdteam deed het afgelopen zaterdag aanmerkelijk beter. Uit werd in ’s-Hertogenbosch met 3-7 gewonnen van Never Despair. Daan Sanders was wederom goed voor drie partijen en behoudt daarmee zijn ongeslagen status. Aron Sanders voegde daar twee maal winst aan toe, terwijl invaller Niek Schoenaker - voor Evi ten Have - zich ook eenmaal door een Bossche tegenstander kon laten feliciteren.

Jeugd 1 speelt komende zaterdag 8 februari thuis tegen Taveba uit Barendrecht. De aanvang in de tafeltennishal aan de Bosboomstraat is om 14.00 uur.

Meer berichten