Frans te Pas (l) ontvangt van aftredende vice-voorzitter Marc Sollman de erespeld
Frans te Pas (l) ontvangt van aftredende vice-voorzitter Marc Sollman de erespeld (Foto: Marco Giesen)

Frans te Pas benoemd tot erelid Ulftse Boys

  Sport

Ulft - Tijdens de Algemene Ledenvergadering is Frans te Pas, vanwege zijn vele verdiensten, benoemd als erelid van Ulftse Boys. De voordracht is gedaan omdat Frans zich jarenlang actief heeft ingezet voor de Boys. Zo is hij een lange periode leider geweest van het eerste elftal, medeorganisator bij Pupillenkamp alsmede medewerker in de kantine. Deze werkzaamheden combineerde hij met een bestuursfunctie.

Frans heeft twee verschillende perioden in het bestuur gezeten, waarvan de laatste periode bijna 15 jaar achteréén. In die periode heeft Frans als bestuurslid Horeca, samen met de leden van de commissie Beheer en Onderhoud, commissie Horeca en de Sponsorcommissie, de renovatie van de kantine gerealiseerd.

In november 2014 volgde Frans ons andere erelid Jan Löverink, als voorzitter op. Frans heeft vanwege gezondheidsredenen in april jl. zijn functie als voorzitter neergelegd maar bleef nog wel aan als bestuurslid. Omdat Frans te kennen heeft gegeven geen nieuwe bestuursperiode meer aan te gaan is hij tijdens de ledenvergadering bedankt voor zijn inzet, betrokkenheid en alle werkzaamheden die hij binnen maar ook buiten de vereniging voor Ulftse Boys heeft gedaan. Naast de bloemen en cadeaubonnen werd Frans ook nog eens verrast met de benoeming tot erelid.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden