Selectie Sportclub Varsseveld met in het midden Jos Heutinck (Archief Sc. Varsseveld)
Selectie Sportclub Varsseveld met in het midden Jos Heutinck (Archief Sc. Varsseveld) (Foto: PR)

Jos Heutinck en Sportclub Varsseveld na twee seizoenen uit elkaar

  Sport

Varsseveld - Na twee seizoenen scheiden de wegen tussen trainer Jos Heutinck en tweedeklasser Sportclub  Varsseveld. Heutinck, die hiervoor onder andere trainer was bij FC Trias, Grol en Silvolde, heeft de keuze gemaakt om naar een nieuwe uitdaging te zoeken. In onderling overleg is het besluit genomen om het contract niet te verlengen.

"Het perspectief voor een derde jaar zag ik niet, na twee jaar besluit ik dus om een nieuwe uitdaging te zoeken. Ik zou graag nog bij een club aan de slag willen waar men de ambitie heeft om door te groeien in het niveau en daar mijn steentje aan bij dragen. Of dat in de tweede of derde klasse is, maakt me niet uit. Ik hoop wederom op een warme vereniging'', aldus Heutinck.

"Jos heeft de afgelopen jaren veel energie gestopt in het ontwikkelen van een professionelere voetbalcultuur. De inschatting hierbij is dat de beleving binnen de vereniging anders is dan de wederzijdse verwachtingen. We gaan ons intern beraden over de mogelijke opvolging'', aldus bestuurslid Technische Zaken Hans Wossink van Sportclub Varsseveld.

Meer berichten