Foto: Norbert Erinkveld

Dreamteam UGHV meisjes C

  Sport

Ulft/Gendringen - Dit Dreamteam is het meisjes C-team van handbalvereniging U.G.H.V. Zij stellen zichzelf voor:

"Wij zijn weer begonnen aan een nieuw seizoen waaronder de competitie. We hebben inmiddels twee wedstrijden gespeeld en beide gewonnen, en hopen dat dit zo het hele seizoen blijft. Wij zijn vorig jaar met ons team kampioen geworden, onze ouders hebben er een feestje van gemaakt. Dit was uiteraard erg leuk, de drie jongens in ons team hebben ons erg geholpen. Ze waren elke wedstrijd aanwezig, waarbij ze een grote rol hadden in het bijhouden van de doelpunten etc."

"Dit jaar spelen we alleen met meisjes en hopen natuurlijk dat we weer kampioen worden. Wij vinden handbal erg leuk omdat het een teamsport is en je lekker actief bezig bent. Bij U.G.H.V hebben we erg leuke trainers en coaches. We spelen bijna elk weekend een wedstrijd de thuiswedstrijden op zaterdag en de uitwedstrijden op zondag. Trainen doen we op de dinsdag- en vrijdagavond."

Het is altijd leuk als er nieuwe meisjes bij komen en jongens zijn natuurlijk ook welkom maar jongens trainen op andere tijden ( kijk op de site van U.G.H.V). Kom gerust een keer langs om mee te trainen. Groetjes het C team.

Ook in de krant?

Ook een keer met jouw team op de foto in de krant? Dat kan! Stuur een mail naar redactie.oijv@dpgmedia.nl onder vermelding van 'Dreamteam', met een rechtenvrije liggende foto in hoge resolutie minimaal 1 MB en eventueel met naamsvermelding van de fotograaf. Plus een kort stukje tekst over jouw team.

Meer berichten