Blije gezichten bij Martien Tomberg, Erwin Bosmann en Arjan Böhmer namens de binnensportverenigingen UGHV, BLOK’71, De Issel en UBC
Blije gezichten bij Martien Tomberg, Erwin Bosmann en Arjan Böhmer namens de binnensportverenigingen UGHV, BLOK’71, De Issel en UBC (Carlo Stevering Fotografie)

Gebruikers van sporthal 'De IJsselweide' ontvangen bijdrage uit het Rabobank Coöperatiefonds

  Sport

Gendringen - Volleybalvereniging Blok’71, handbalvereniging UGHV, korfbalvereniging De Issel en de badmintonvereniging UBC hebben de handen ineen geslagen bij het inrichten van een beachveld naast sporthal De IJsselweide in Gendringen

Het beachveld ligt al een jaar klaar voor gebruik. De gemeente Oude IJsselstreek is de verenigingen tegemoetgekomen en heeft een ruimte beschikbaar gesteld, het terrein afgegraven en gevuld met zand. Het was nu aan de verenigingen om hier verder invulling aan te geven.

In samenwerking is hiervoor een plan ingediend bij het Rabobank Coöperatiefonds en tijdens de ‘Week van de Coöperatie’ werd op maandag 7 oktober de cheque uitgereikt aan Martien Tomberg, namens de vier verenigingen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden