Gerko Wiemer versloeg in een spectaculair duel Frank Hollak.
Gerko Wiemer versloeg in een spectaculair duel Frank Hollak. (Foto: PR Hercules)

Ruime overwinning Hercules op Avanti

  Sport

TERBORG – TTV Hercules heeft zaterdag voor het eerst dit seizoen het zoet van een overwinning mogen smaken. Tegenstander Avanti werd met maar liefst 5-1 naar huis gestuurd.

Jurgen Pastoors en Jamshid Sedigh bleven afgelopen zaterdag ongeslagen in de tafeltennishal aan de Bosboomstraat. Pastoors won van Frank Hollak en invaller Vincent Swart, Sedigh van kopman Simon Goessens en Vincent Swart. Hij moest daarbij wel even wennen aan het onorthodoxe spel van Swart - normaal gesproken derde divisiespeler - en hem de eerste game laten. Alleen Gerko Wiemer liet een steekje vallen tegen Goessens, maar tikte in een spectaculair duel wel gedecideerd Frank Hollak van de tafel. Dit tot groot enthousiasme van het talrijk aanwezige publiek dat massaal achter vechtjas Wiemer ging staan. Met deze overwinning stijgt Hercules naar de zesde plaats op de ranglijst en ziet daarbij op dit moment twee ploegen onder zich: Tempo Team en Avanti.

9 november thuis

De komende weken staan voor Hercules een aantal speelvrije weekenden gepland, naast een uitduel op zaterdag 19 oktober tegen Van Wijnen/Smash ’70 in Hattem. Het eerstvolgende thuisduel staat pas op 9 november op het programma. Dan komt de sterke promovendus ProActiefTTVHilversum naar Terborg.

Meer berichten