Tiger Examen en Theo Ketelaar Cup succes

  Sport

Ulft - Zaterdag 15 juni zijn acht Tang Soo Do-leerlingen geslaagd voor het Tiger Examen, voorafgaand aan het Theo Ketelaar Toernooi in Ulft. Twee leerlingen zullen op een later moment hun examen doen, zij konden door omstandigheden er niet bij zijn.

Het examen bestond uit een warming-up, handtechnieken, hyungs, eenstapsparring, traptechnieken, combinatie technieken en theorie in het Koreaans. Wederom gaan twee Tigers, met het behalen van hun gele band door naar onze reguliere Tang Soo Do groep. De breektesten, bestaande uit één handtechniek en één beentechniek, werden door beide dames goed uitgevoerd.

Om 10.00 uur begonnen we de Theo Ketelaar Cup 2019. Bijna alle jeugdleden deden mee aan dit toernooi. De deelnemers werden verdeeld over de twee velden en begonnen met de hyungs, gevolgd door het sparren en als laatste de breektesten. Alle leerlingen hebben super hun best gedaan en zijn allemaal in de prijzen gevallen. De winnaar werd Emmily Flora Pelupessy. 

De dag werd besloten met een barbecue. 

Belangstellenden voor tang soo do - jong en oud - zijn welkom om een proefles mee te doen bij Ketelaar Sport in Ulft. Kijk voor de lestijden op www.tangsoodo-ketelaarsport.nl/ketelaar-sport-tang-soo-do/lestijden-informatie.

Meer berichten