Ulftse Boys JO-11 2 winnaars Boefjes toernooi

  Sport

Ulft - Afgelopen zaterdag 15 juni hebben de jongens van Ulftse Boys JO-11 2 hun toch al zo succesvolle seizoen extra glans gegeven, door het “Boefjes toernooi 2019” te winnen.

Sportiviteit staat hoog in het vaandel van trainer Harold Blauwgeers en dat bleek ook tijdens dit toernooi weer geregeld. Nadat ze een keurige 2e plaats haalden in de poule onder leiding van hun trainers Harold Blauwgeers en Michel Kolks, mochten ze in de finale aantreden tegen de jongens van SVGG uit Mechelen. SVGG was in de reguliere competitie als eerste geëindigd. Tijdens de poulewedstrijd werden de punten verdeeld tussen de jongens van SVGG en JO-11 2 van Ulftse Boys.

Het zou dus een spannende finale worden. Lange tijd ging de wedstrijd gelijkop, totdat SVGG op voorsprong kwam. Snel na de goal van SVGG maakte de jongens van Ulftse Boys JO11-2 de stand gelijk. Vlak voor tijd maakte de spits van de Boys, Bram, de bevrijdende 2-1.

Na het laatste fluitsignaal barste de feestvreugde los bij de jongens van Ulftse Boys (en de fanatieke club ouders en opa’s en oma’s).

Meer berichten