Talentenzoektocht voor Turnen Varsseveld

  Sport

Varsseveld - Jaarlijks is er vlak voor de zomervakantie een talententest waarvoor meisjes en jongens, in de leeftijd van vijf tot en met acht jaar, zich voor kunnen opgeven. Vanuit deze talententest kunnen kinderen instromen in de Jong Talent Groep. De Varsseveldse Gymnastiek Vereniging (V.G.V.) leidt al meerdere jaren jonge talenten op tot goede turners en turnsters die op landelijk niveau turnen.

De gymvereniging is op zoek naar meisjes geboren in 2012 en 2013 die het leuk vinden om te leren turnen. Ze zijn van harte welkom op zaterdagmorgen 15 juni van 9.00 tot 10.00 uur. Hiervoor kan men zich opgeven bij Babet Rothman (babetrothman@hotmail.com).

De jongens die veel energie hebben en het leuk vinden om op turnen te gaan zijn later op de middag welkom. Van 15.30 uur tot 16.45 uur is er voor jongens geboren in 2011, 2012 of 2013 een mogelijkheid om te laten zien hoe beweeglijk ze zijn. Ook hiervoor geldt dat ze zich van tevoren moeten opgeven bij Jotan Wijnholds (vgvherentalenttest@hotmail.com). V.G.V. staat voor kindvriendelijke leiding, verantwoord sporten, positieve coaching en toptrainers. De talententest wordt gehouden in de turnhal Van Raam Arena aan de van Pallandstraat 6 in Varsseveld.

www.vgvvarsseveld.nl

Noot voor redactie:

Foto's zijn vrij van rechten en met toestemming van de ouders van deze "jong talenten van VGV Varsseveld"

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Helga Oldenhave, redactie VGV Varsseveld redactie@vgvvarsseveld.nl of 06-11485826.

Dit e-mailbericht is gecontroleerd op virussen met Avast antivirussoftware.
www.avast.com

Meer berichten