Schoolvoetbaltoernooien in Gendringen

  Sport

Gendringen - Op de woensdagen 3 en 10 april worden op de velden van de voetbalvereniging Gendringen de jaarlijkse schoolvoetbalkampioenschappen van de Gemeente Oude IJsselstreek regio Gendringen gehouden.

Op woensdag 3 april spelen 6 meisjes achttallen van de volgende scholen: Christoffelschool en De Hoeksteen (beiden Gendringen), De Klimpaal (Etten), Mariaschool, De Oersprong en De Woelwaters (allen Ulft). De 6 teams spelen een halve competitie en de eerste wedstrijden beginnen om 13.30 uur. Om 15.50 uur zijn de laatste wedstrijden. Hierna volgt de prijsuitreiking aan de vier beste teams. De winnaar van het toernooi plaatst zich tevens voor het regionaal kampioenschap van de KNVB District Oost op woensdag 15 mei op een nader te bepalen locatie.

Twaalf jongens achttallen strijden op woensdag 10 april om de hoogste eer op het 50ste “Harry Willemsen”-toernooi. De twaalf deelnemende teams zijn ingedeeld in drie poules. De eerste wedstrijden zijn om 13.30 uur en de finalewedstrijden starten om 15.45 uur. Na afloop volgt de prijsuitreiking en de winnaar van het toernooi komt in het bezit van de “Harry Willemsen”-wisselbeker, die in 2018 is gewonnen door Mariaschool uit Ulft en plaatst zich ook voor het regiotoernooi van de KNVB District Oost op woensdag 15 mei.

De schoolvoetbaltoernooien worden gehouden op de velden van v.v. Gendringen op sportpark De IJsselweide aan de Industrieweg 4 te Ulft.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden