Op de foto staan de spelers van jeugdteam 1 van BCV, van links naar rechts: Tijmen ter Maat, Nick Lammers, Jelle Rougoor, Murren Snelder en Kevin Snelder.
Op de foto staan de spelers van jeugdteam 1 van BCV, van links naar rechts: Tijmen ter Maat, Nick Lammers, Jelle Rougoor, Murren Snelder en Kevin Snelder. (Foto: Thom Groot Nibbelink)

Opnieuw kampioenen bij BCV

  Sport

Varsseveld - Nadat eerder al het derde jeugdteam van Badminton Club Varsseveld (BCV) kampioen was geworden, zijn er opnieuw twee teams gehuldigd vanwege een kampioenschap. Voor het jongste jeugdteam van BCV kwam het als een grote verrassing. In de reguliere competitie eindigden ze op de tweede plaats, maar doordat de tegenstander op de eerste plaats met teveel dispensatiespelers speelde, mogen de kinderen uit Varsseveld zich officieel kampioen noemen.

Bij het eerste jeugdteam van BCV was de verrassing minder groot. Eén wedstrijd voor het einde van de competitie behaalden ze al dusdanig veel punten, dat ze door niemand meer achterhaald konden worden. Desondanks was de vreugde er niet minder om.

De drie kampioensteams mogen op 31 maart naar de Regio Team Kampioenschappen in Hengelo (Overijssel). Daar spelen ze tegen andere kampioensteams uit de regio oost. De winnaar van dat toernooi mag naar de landelijke finale.

Meer berichten