Herm Aalders tekende voor één winstpartij tegen Salamanders.
Herm Aalders tekende voor één winstpartij tegen Salamanders. (Foto: Henk Hommes)

Hercules doet zichzelf tekort

  Sport

TERBORG – De mannen van Hercules hebben zichzelf zaterdag tekort gedaan in de ontmoeting van Salamanders in de nationale tafeltennis eredivisie. In de eigen hal in Terborg werd het zeer geflatteerd 2-4 tegen de gasten uit Wateringen.

De punten voor de thuisclub kwamen uiteindelijk van de bats van Herm Aalders en Jelle Bosman. Beiden klopten in Jamshid Sedigh. Verdediger Aalders verloor daarnaast met het kleinst mogelijk verschil van voormalig Nederland kampioen Casper ter Luun. Bosman leek aanvankelijk goed op tegen Roel Bogie maar toen de Terborgse aanvalsmachine na de eerste fase van de wedstrijd stokte was het over en uit voor Bosman.

Gerko Wiemer speelde als derde man een prima partij met winstkansen tegen zowel Ter Luun als Bogie, maar hij moest toch twee keer het hoofd buigen.

TTV Hercules heeft nu een aantal competitievrije weken achter de rug waarna op zaterdag 1 december de competitie hervat wordt met een thuiswedstrijd tegen landskampioen Itass DTK’70 uit Klazienaveen. Aanvang is dan wederom om 17.00 uur.

Meer berichten