Vlnr, Herman, Susan, Manuela, Nico en Francis.
Vlnr, Herman, Susan, Manuela, Nico en Francis.

Rondje Oude ijsselstreek: altijd sportief en gezellig.

  Sport

Gendringen - Het was al weer de 36e keer dat het Rondje Oude ijsselstreek plaats vond op zondag 2 september.

Het parcours is een estafette loop over de mooie landelijke paden en wegen in de gemeente Oude Ijsselstreek. De deelnemers hebben daarvan genoten, het mooie weer was daarbij natuurlijk mooi meegenomen. De sfeer op de atletiekbaan werd verhoogt door de klanken van het dweilorkest Braomps Kabaal. Freek Miggelbrik was aanwezig om van alle teams een mooie groepsfoto te maken als aandenken. Running Team Atletico heeft de eeste plaats behaald. Daarnaast werd traditie getrouw een prijs uitgereikt aan de nummers 7, 17 en 27, in de vorm van een taart.

Helaas hebben Manuela en Susan besloten om te stoppen met de organisatie, hiervoor hebben ze tijdens de prijsuitreiking een bloemetje ontvangen als blijk van waardering.

Volgend jaar vindt het rondje Oude ijsselstreek weer plaats op de eerste zondag van September. De organisatie is nog op zoek naar Team Captains, mensen die het leuk vinden om teams samen te stellen en mensen te motiveren om mee te doen. Heb je interesse neem gerust contact op met de organisatie, roij@atletico73.net.

Meer berichten