Het oude bestuur (links) met het nieuwe bestuur. Vlnr. Freddy Overbeek, Rianne Janssen, Hannie Olbach, Jan ten Brinke, Femke Lieverdink, Karin ter Heijden-Bruijl, Rene van der Laan, Werner Radstake, Jurgen Kaminski, Jaap Veldhorst en Marleen Caspers. Foto: PR.
Het oude bestuur (links) met het nieuwe bestuur. Vlnr. Freddy Overbeek, Rianne Janssen, Hannie Olbach, Jan ten Brinke, Femke Lieverdink, Karin ter Heijden-Bruijl, Rene van der Laan, Werner Radstake, Jurgen Kaminski, Jaap Veldhorst en Marleen Caspers. Foto: PR. Foto: PR.

De Avond4daagse Varsseveld gaat door

Sport

VARSSEVELD – Vorig jaar deed het bestuur van de Varsseveldse Avond4daagse nog een dringende oproep voor nieuwe vrijwilligers in deze krant, anders zou dit jaar de laatste editie worden. Met succes, want er is een nieuw en enthousiast bestuur gevormd. Daar is het aftredende bestuur ontzettend blij mee: “De voortgang van de 4daagse is hiermee gewaarborgd!” Binnenkort gaat de 57ste editie van het meest gezellige wandelevenement van start: dit jaar van maandag 3 tot en met vrijdag 7 juni. U mag zelf kiezen welke vier dagen u loopt van de vijf. De voorinschrijving is op woensdag 15 mei van 19.00 tot 20.00 uur in de kantine van de Van Pallandthal.

“Nog even en je kunt weer vier avonden lang wandelen, liedjes zingen en plezier maken samen met klasgenootjes, vrienden, collega’s, leden van je sportclub of met wie dan ook”, aldus de nieuwe voorzitter René van der Laan. “Het is niet alleen gezellig en gemoedelijk, maar ook nog eens gezond. Er zijn drie verschillende afstanden die je kunt lopen vanaf de Van Pallandthal: de 5, 10 of 15 kilometer. We hebben ons best gedaan om de routes uit te zetten. Ons dorp heeft het geluk dat we in alle richtingen kunnen genieten van een mooi en fraai landschap. Dit jaar wandelt u richting de Vennebulten, door De Heelweg en richting Westendorp.”

Vertrek en intocht
De wandelgroepen vertrekken elke avond vanaf de sporthal: 5 km om 18.00 uur en 10 km om 17.45 uur en 15 km om 17.30 uur. Op vrijdag zijn de vertrektijden in overleg. De intocht van de wandelaars op vrijdag 7 juni is om 19.30 uur bij De Bettekamp aan De Egge. Van daaruit wandelt iedereen, onder begeleiding van een dweilorkest terug naar de sporthal. Het laatste stukje gaat de route vanaf het Kerkplein naar de Dames Jolinkweg (dus bij De Keerkring rechts en bij de bakker weer links). Bij de sporthal worden dan de medailles uitgereikt. Van der Laan: “We vragen alle ouders, opa’s en oma’s en andere familie en vrienden van de wandelaars om voor de intocht naar De Egge te komen.”

Verkeersregelaars gezocht
Het bestuur is weer op sterkte, maar er worden nog wel vrijwilligers/verkeersregelaars gezocht. Mocht dit u aanspreken dan is wel een korte, verplichte cursus nodig, maar deze kunt u online doen en kost u slechts een half uurtje. Stuur bij interesse een e-mail naar: info@a4dvarsseveld.nl en meld u aan! Meer informatie over de Avond4daagse vindt u op de website.


a4d-varsseveld.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant