Op de foto v.l.n.r.: Sjoerd Boom (Kramp Run) , Jan Frans Berends (Director logistics Kramp Groep) , Sabine Hoitink en Jantine de Haan (Kanjers voor Kanjers), Gerrit Dijkslag (Kramp Run)  en Reiner Sloetjes  (Region sales director Kramp Groep).
Op de foto v.l.n.r.: Sjoerd Boom (Kramp Run) , Jan Frans Berends (Director logistics Kramp Groep) , Sabine Hoitink en Jantine de Haan (Kanjers voor Kanjers), Gerrit Dijkslag (Kramp Run) en Reiner Sloetjes (Region sales director Kramp Groep). (Foto: PR)

Record KrampRun 2017 voor Kanjers voor Kanjers

  Sport

Varsseveld - KrampRun, georganiseerd door de atletiekverenigingen AVA'70, Atletico'73 en AV Argro, steunt stichting Kanjers voor Kanjers al jaren door de opbrengst van de enorm populaire Run te schenken aan de Achterhoekse stichting.

Kinderen voor wie het niet vanzelfsprekend is te laten sporten en spelen: dat is de doelstelling van Kanjers voor Kanjers.

9 september 2017 vond de zevende editie plaats van de KrampRun. Afgelopen editie was wederom een zeer geslaagde editie. Het recordbedrag van maar liefst 10.552 euro werd onlangs overhandigd aan Kanjers voor Kanjers. In 2017 heeft Kanjers voor Kanjers zelfs 3 projecten kunnen koppelen aan de KrampRun:

Hidde Brockötter uit Neede heeft een speciaal op maat gemaakte rolstoelfiets mogen ontvangen. Hidde was zelf aanwezig tijdens de KrampRun en heeft vol trots de rolstoelfiets samen met zijn familie in ontvangst genomen.

Een aantal kinderen mochten een ballonvaart maken. De route van de hardlopers lag langs het terrein waar de ballon de lucht in zou gaan met de kinderen en hun begeleiders. Dat de weergoden die dag niet helemaal meewerkten was jammer, maar een week later konden de vier kanjers toch opstijgen.

- Bij VSO Pronova in Winterswijk wordt een gedeelte van het schoolplein aangepast door een kunstgrasveld aan te leggen.

De editie van de Kramp Run dit jaar is op 8 september.

Meer berichten