Logo oudeijsselstreekvizier.nl


Heva VCV succesvol van start

  Sport

Varsseveld - Voorafgaand aan de eerste competitiewedstrijd van Dames 1 werd de nieuwe naam van Volleybalclub Varsseveld – Heva VCV Topklimaat in Volleybal – en het bijbehorende nieuwe logo officieel onthuld. Leden reageerden positief en zagen vervolgens als kers op de taart dat het eerste damesteam met het nieuwe logo op het shirt won van Springendal-Set-Up ’65-dames 2.

Met Heva Klimaat & Installatie heeft VCV een hoofdsponsor aan de club verbonden, die perfect bij VCV past. Heva voelt zich verbonden bij de doelen die VCV zich stelt: groeien in professionaliteit, talent een kans geven en de volleybalsport laagdrempelig maken. Heva wil met de sponsoring benadrukken dat het een maatschappelijk betrokken Varssevelds bedrijf is.

Nieuwe naam, nieuw logo

Resultaat van de sponsoring door Heva is dat de naam van Volleybalclub Varsseveld vereniging verandert in Heva VCV met als pay-off Topklimaat in Volleybal. Ook kreeg de club een nieuw logo. Links en rechts in het logo staan de namen van respectievelijk Heva en VCV, waarbij de naam VCV duidelijk groter is gezet. In het hart van het logo gaat de ijskristal uit het logo van Heva over in het silhouet van een aanvallende volleyballer. Met deze samensmelting wordt de verwevenheid tussen Heva en VCV weergegeven. Het logo bestaat uit de krachtige primaire kleuren blauw en rood zoals Heva die ook voert. Onder het logo staat de pay-off Topklimaat in Volleybal.

Groot applaus

Het nieuwe logo werd voorafgaand aan de wedstrijd Heva VCV- dames 1 - Springendal-Set-Up ’65- dames 2 onder een luid applaus onthuld door VCV-voorzitter Jan Rougoor en Heva-directeur Hans ter Maat. Na afloop van de wedstrijd, waar Heva VCV-dames 1 voor het eerst met het nieuwe logo op het shirt speelde, werden de aanwezigen getrakteerd op een hapje en een drankje. De complimenten van VCV-leden, supporters en andere belangstellenden richting vereniging en hoofdsponsor waren vervolgens niet van de lucht. VCV steekt haar trots over de samenwerking niet onder stoelen of banken en kijkt vol vertrouwen vooruit naar de samenwerking de komende jaren.

Met de komst van Heva Klimaat & Installatie als hoofdsponsor van VCV heeft ook de website een nieuw adres gekregen: www.hevavcv.nl

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox