Logo oudeijsselstreekvizier.nl


Actieweken tafeltennisvereniging Reflex Varsseveld !

  Sport

VARSSEVELD - Als je tafeltennis leuk vindt en je tenminste 16 jaar of ouder bent, kun je bij tafeltennisvereniging Reflex maar liefst 4 weken gratis meetrainen vanaf 23 augustus aanstaande !

Maar wat is nou precies tafeltennis?

Dat lijkt een hele makkelijke vraag maar tafeltennis is veel meer dan alleen maar een balletje heen en weer slaan. Er bestaan namelijk allemaal verschillende soorten slagen (zoals: topspin, contra, blokken) en je kunt de bal met allerlei soorten effect slaan zoals backspin, topspin en zijspin. Daarnaast is tafeltennis natuurlijk een supersnel en flitsend spel, dat zeker niet saai is.

En verder?

Reflex is een kleine, supergezellige vereniging waar naast de gewone tafeltennistraining ook nog andere dingen georganiseerd worden, zoals bijvoorbeeld een dubbeltoernooi en het clubkampioenschap. Ook hebben we 2 teams die meedoen aan de seniorencompetitie in het najaar en in het voorjaar. Soms hebben we ook een uitwisseling met de badmintonclub.

Ieder jaar houden we de Dag van Reflex, een feestelijke middag en/of avond voor alle leden.

Lijkt het je wat?

Dan moet je gewoon langs komen. Onze voorzitter Jan Jolink en onze secretaris Jurgen Rensink zullen graag voor je klaarstaan om je alle informatie die je wilt hebben te geven.

Wanneer?

Voor de senioren/recreanten is er op woensdagavond de mogelijkheid om vrij te trainen en onderlinge wedstrijden te spelen van 19.30 uur tot 21.30 uur.

We beginnen dus weer met de eerste training op woensdag 23 augustus aanstaande. (Je hoeft alleen maar sportspullen mee te nemen, een batje kun je eerst van ons lenen)

Waar?

In het achterste gedeelte van sporthal Van Pallandt, Van Pallandtstraat 4 in Varsseveld.

Meer weten?

Bel dan gerust even met Jan Jolink tel: 0315-242917 of Jurgen Rensink: 0315-230675 of kijk voor meer informatie over onze vereniging ook eens op onze website www.ttv-reflex.nl of Facebookpagina!

Reageer als eerste
Meer berichten