Logo oudeijsselstreekvizier.nl


Strontvliegen Kampioen Zomerdarts 2017

  Sport

OUDE IJSSELSTREEK - Dartteam 'De Strontvliegen' mogen zich de allereerste Zomerdart kampioenen noemen van de Dartcompetitie Oude Ijsselstreek.

De darters van 'Camping Slootermeer' waren de allersterkste in deze competitie. Die dit jaar voor de 1e keer is gehouden in de Oude Ijsselstreek.

Einduitslag competitie 2017: 1.De Strontvliegen; 2.Titanen; 3.Dartteam Het Hemeltje en 4.Kroegje 69.

De hoogste finish werd gegooid door Rick Bongers, hij gooide 120 uit. Michel Venhorst wist de meeste 180-ers in de competitie te gooien. Beide heren ontvingen een mooie troffee voor in hun eigen prijzenkast.

De zomercompetitie is voor iedereen toegankelijk, onafhankelijk van het niveau van darter en het team. De samenstelling van het team is geheel vrij en hoeft dus niet een bestaand team te zijn. De Dartcompetitie Oude IJsselstreek wil hiermee niet alleen reguliere darters de gelegenheid geven om buiten de normale competitie te spelen, maar wil ook nieuwe spelers verwelkomen die eens willen proeven aan een dartscompetitie.

De Dartcompetitie Oude Ijsselstreek wil de competitie zo aantrekkelijk mogelijk maken voor iedereen die darts speelt of wil spelen.

In de zomer van 2018 zal voor de 2e keer de Zomerdart competitie georganiseerd worden door Dartcompetitie Oude Ijsselstreek. Wilt u meer informatie over de Zomerdart competitie neem dan een kijkje op de website www.dartcompetitieoudeijsselstreek.nl of stel u vraag via info@dartcompetitieoudeijsselstreek.nl.

De Zomerdarts Oude IJsselstreek is een dartscompetitie waar gezelligheid, sportiviteit en respect voor de tegenstander, ongeacht het niveau, het belangrijkste is!

Reageer als eerste
Meer berichten