Fietsend op weg naar de Gabriëldag
Fietsend op weg naar de Gabriëldag (Foto: Parochie H. Gabriël - A. van Ree)

Fietsdriedaagse Silvolde gaat 28 augustus van start

  Nieuwsflits

SILVOLDE - De “Ons Pakhuus”-fietsdriedaagse komt er weer aan. Dit evenement wordt, onder verantwoorde coronavoorschriften, gehouden op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 augustus. Een toertocht voor eenieder die graag fietst in de natuur. De routes leiden langs bekende en onbekende mooie stekjes in de omgeving. De lengte van de routes is dagelijks ongeveer 40 kilometer. Inschrijven en starten bij “Ons Pakhuus” aan de Molenberg 2 in Silvolde.

Op vrijdag 28 augustus kan dit tussen 15.00 en 16.00 uur. Een enkeling die later wil starten, moet zich even melden via info@onspakhuussilvolde.nl. Zaterdag 29 augustus en zondag 30 augustus wordt er tussen 13.00 uur en 14.00 uur gestart. Zeer zeker wordt er rekening gehouden met de veilige corona-afstand. Medewerkers van “Ons Pakhuus” zullen daarop drie dagen toezien.

Binnenkomende en vertrekkende fietsers zullen in “Ons Pakhuus” via gescheiden routes worden geleid. In de “Eko Theaterzaal” zijn tafels en stoelen ruim neergezet, met inachtneming van de afstand tot elkaar. Daarnaast zijn er desinfecterende middelen aanwezig. De kosten van deelname zijn 3 euro per persoon per dag, drie dagen voor 7,50 euro. Het bestuur van Ons Pakhuus hoopt ook dit jaar een groot aantal fietsers te mogen verwelkomen.


www.onspakhuussilvolde.nl

Meer berichten