overdracht cadeau de Keerkring aan VOV
overdracht cadeau de Keerkring aan VOV (Foto: Bert Jongsma)

Jubilerende keerkring ondersteunt de fietser

  Nieuwsflits

Varsseveld - Vorig jaar oktober vierde kringloopwinkel de Keerkring haar 12,5-jarig jubileum en zocht naar een toepaselijk cadeau voor de Varsseveldse bevolking.

Vanwege corona heeft het cadeau op zich moeten laten wachten maar heeft het aanbieden inmiddels plaatsgevonden. Behalve voor de Varsseveldse bevolking is ook gekeken naar het belang van de fietsende toerist en zijn op de gevel van Kulturhuus het Borchuus, tegenover de Laurentiuskerk, alle faciliteiten voor fietser en fiets gemonteerd.

De Keerkring heeft aangeboden een watertappunt voor vullen van bidons en flesjes, een oplaadpunt voor E-bikes en een fietspomp. Het Borchuus neemt de faciliteiten en het onderhoud over om zowel inwoners als toerist zorgeloos te kunnen laten fietsen.

De officiële overdracht vond plaats op vrijdag 10 juli door Rietha Hengeveld van de Keerkring aan Erik Beltman, voorzitter van de Varsseveldse Ondernemers Vereniging in verdere aanwezigheid van diverse vrijwilligers van zowel de Keerkring als van het Borchuus met het aanbieden van een ouderwetse fietspomp.

Meer berichten