Foto:

De Ploeg Horeca coronaproof weer open

  Nieuwsflits

VARSSEVELD - Sinds maandag is De Ploeg Horeca in Varsseveld weer open. Coronaproof natuurlijk. “We zijn blij dat we onze deuren weer kunnen openen voor onze gasten”, zegt Mark Neleman.

“De afgelopen maanden hebben we niet stil gezeten”, vervolgt Neleman: “Zo hebben we een cateringtak opgezet met een afhaal- en bezorgservice die ook na 1 juni blijft bestaan wel met een paar kleine wijzigingen. In de weekenden kun je gerechten laten bezorgen en/of afhalen vanuit LoungeBar De Molen, doordeweeks is afhalen mogelijk vanuit Hotel Restaurant De Ploeg. Het menu is terug te vinden op onze website."

Bestellen kan telefonisch via 0315-242841, via een appje naar 06-83481717 of e-mail naar: info@loungebardemolen.nl.”

Het hotel is weer volledig open en de hotelkamers zijn ‘opgepimpt’, Mark: “In de lockdowntijd is ons hotel nooit dicht geweest, maar konden we alleen roomservice bieden. Nu kunnen onze (hotel) gasten weer heerlijk vertoeven in ons restaurant en overdekte verwarmde terras en genieten van de gerechten van onze vernieuwde kaart."

Vanaf nu kan er in de weekenden ook een hapje gegeten worden bij LoungeBar De Molen. "Zo serveren we daar onder meer een LoungeBurger en onze beroemde saté."

Iedereen is van harte welkom bij De Ploeg Horeca in Varsseveld. Wie binnen een hapje wil eten of een drankje wil drinken, dient te reserveren. Voor een plekje buiten op één van de terrassen is reserveren wenselijk. Reserveren kan online via www.hoteldeploeg.nl, www.loungebardemolen.nl of telefonisch via 0315-242841.

Meer berichten