<p>Kidspret.</p>

Kidspret.

(Foto: PR)

Kidspret zomertoer start in Doetinchem

  Nieuwsflits

Doetinchem - Vanaf 17 juli tot en met 28 juli zal het Mark Tennantplantsoen in Doetinchem omgetoverd zijn naar het Kidspret Springkussen terrein. 

Tussen de bomen van het park verrijzen tal van springkussens voor groot- en klein. Heerlijk springen, klimmen, klauteren en glijden van een piratenschip, klimtoren of de stormbaan. En bij zonnig en warm weer gaat het water aan op de buikschuifbaan of kun je uit een gigantische haaienbek van de waterglijbaan afglijden. Voor de kleintjes is er de jungledome, het koe kussen en leuke spellen zoals de megablokken en vier op een rij.
Voor ouders en begeleiders is er een terras aanwezig en zij hebben gratis toegang. In samenwerking met Lekker Doetinchem en lokale horeca kun je heerlijk genieten op deze bijzondere locatie. Eten en drinken kan hier worden besteld. De kussens en spellen voor de kleinste deelnemers zijn op zicht afstand van het terras geplaatst.
Kidspret organiseert buitenactiviteiten voor kinderen en zij mogen onbeperkt buiten spelen en sporten met elkaar. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM in acht genomen.

Alleen kinderen moeten een kaartje kopen. Kleintjes tot 80 cm lengte hebben gratis toegang. Er zijn dag- 3 dagen en onbeperkt toegang kaarten beschikbaar. Kidspret is dagelijks open van 10.00 en 17.00 uur. Alle info en tickets via www.kidspret.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden