Foto:

VVV Fiets- en wandeltochten 2021

  Nieuwsflits

Oude IJsselstreek - Vorig jaar konden ze helaas niet doorgaan, maar vanaf nu geniet je weer volop van de gemeente Oude IJsselstreek en omstreken. In juli en augustus staat een zestal fietstochten gepland, in september de najaarsfietstocht. En in het najaar kunnen de wandelaars hun hart kunnen ophalen met diverse wandeltochten.
  Een werkgroep van VVV Oude IJsselstreek houdt deze zomer fietstochten vanaf diverse locaties. Ze vinden altijd plaats op zondag. Inschrijfgeld bedraagt 2,50 euro per persoon, contant te betalen bij het startbureau op de dag zelf.

Op 11 juli en 1 augustus vanaf De Roode Leeuw, Terborg, 18 juli vanaf Paardensportcentrum Diekshuus, Gendringen, 25 juli vanaf Willem Tell, Silvolde, 8 augustus vanaf DRU Inspiratiepunt/VVV in Ulft en 15 augustus vanaf Jan ter Voert, Megchelen.

De Fietscommissie Varsseveld organiseert dit jaar een Najaarsfietstocht. Voorgaande jaren was dit de Herfstkleurentocht, eind oktober. Nu is deze najaarstocht op 26 september vanaf de Van Pallandthal, Varsseveld.

Ook aan de wandelaars is gedacht. Er worden twee evenementen georganiseerd. 9 en 10 oktober rondom de grens bij Voorst en een wintereditie op tweede kerstdag vanuit Silvolde.

Informatie op Facebook of de website.

www.vvvoudeijsselstreek.nl/agenda 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden