Vlnr: Ted Visser, Hettie Klinkhamer, Anton Neijland, Anneleen van Raaij, Nicole Ketelaar.
Vlnr: Ted Visser, Hettie Klinkhamer, Anton Neijland, Anneleen van Raaij, Nicole Ketelaar. (Foto: Roel Kleinpenning )

Grote uitverkoop boeken en platen bij Amnesty Ulft: ‘Alles voor één euro’

  Nieuwsflits

Ulft - Vrijdag 11 juni en zaterdag 12 juni houdt Amnesty een grote uitverkoop in hun boekenwinkel te Ulft. Onder het mom ‘Alles voor een euro’ wordt er zoveel mogelijk verkocht. 

Reden is dat de winkel is verkocht aan een andere eigenaar en daardoor het pand leeg moet. Sinds november 2020 heeft de groep gebruik kunnen maken van deze ruimte en een aantal zaterdagen zijn ze open geweest. Door de coronamaatregelen heeft het vervolgens een aantal maanden moeten sluiten, maar half mei mocht de winkel weer open. Daar werd dan ook gretig gebruik van gemaakt door de liefhebbers van boeken en vinyl. 

“Heel jammer dan ook dat we juist nu de winkel moeten sluiten’ zegt groepslid Hettie Klinkhamer, ‘maar nog één keer wordt er flink uitgepakt.”

De winkel bevindt zich in winkelcentrum De Blenk, boven de Wibra. De ingang zit tussen de Wibra en de Aldi en bezoekers moeten met een trap naar boven. De winkel is coronaproof ingericht. Er kunnen 20 bezoekers tegelijk in deze ruimte hun aankopen doen. 

Vrijdag 11 juni begint de uitverkoop van 17:00 tot 20:00 uur. En zaterdag 12 juni start de uitverkoop om 10:00 uur en kunnen de tassen nog gevuld worden tot 16:00 uur in de middag. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden