<p>De drie Ulftse schuttersgilden.</p>

De drie Ulftse schuttersgilden.

(Foto: Jurgen Weijl)

Jubileumfeest 275 jaar schutterijen Ulft

  Nieuwsflits

Ulft - Het jaar 2020 beloofde een bijzonder jaar te worden voor de drie Ulftse schutterijen. Zij hadden alle drie een jubileum te vieren.

Schutterij de Eendracht en schuttersgilde Sint Hubertus bestonden elk 100 jaar en schuttersgilde Sint Joris 75 jaar. Er was een programma samengesteld en met een openingsavond voor de werkende leden van de verenigingen werd in januari 2020 de aftrap gedaan voor een bijzonder feestelijk jaar.

Gaandeweg vielen steeds meer geplande activiteiten weg door de coronamaatregelen, uiteindelijk bleef er van het hele programma niets over. Dit zorgde voor grote teleurstelling bij alle vrijwilligers die zich hiervoor hadden ingespannen. Ook 2021 beloofde niet veel ruimte voor het opstarten van activiteiten.

Inmiddels lijkt er echter licht aan de eind van de tunnel en de commissie 275 jaar schutterijen Ulft heeft voor zaterdag 6 november 2021 een feestavond gepland als afsluiting van het jubileumjaar voor schutters, de Ulftse bevolking en sponsoren.

De toegang voor deze feestavond is gratis en er is muziek van de band Cabrio. Meer informatie op www.facebook.com/SchuttersgildenUlft

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden