<p>Muziekvereniging Excelsior in de tijd dat er opgetreden kon worden.&nbsp;</p>

Muziekvereniging Excelsior in de tijd dat er opgetreden kon worden. 

(Foto: PR)

Excelsior dankbaar voor giften

  Nieuwsflits

Silvolde - Ruim een maand geleden kregen de donateurs en de inwoners van Silvolde een fleurige flyer van muziek vereniging Excelsior in de brievenbus. 

Vanwege de coronamaatregelen kon het orkest, al ruim een jaar, muzikaal niet van zich laten horen. Vandaar dat er werd gekozen voor een groet via een flyer met daarop een grote foto van het orkest. NIET HOREN, DAN MAAR LATEN ZIEN , dacht men als muzikanten.

Tevens werd er via de flyer gevraagd, indien mogelijk, een financiële bijdrage over te maken om de vereniging een warm hart toe te dragen en ze in het financiële zadel te houden. Immers de kosten gaan veelal wel door maar de opbrengsten niet. Al twee jaar geen krentenbollenverkoop in april, geen optredens met orkest of koperensemble, waar vaak toch ook een vergoeding voor gekregen wordt. Ook de verloting op het voorjaarsconcert viel weg.

Op de vraag voor een bijdrage aan deze vereniging is door de Silvoldse bevolking ruim gehoor gegeven. De opbrengst van de normale krentenbollenverkoop werd ruim overtroffen en men is er dan ook zeer dankbaar voor. Wie alsnog wil doneren, kan dat doen via NL72 RABO 0359 1260 30 t.n.v. Chr. Muziekver. Excelsior ovv gift. 

Vanaf maandag 7 juni mag de vereniging weer repeteren. Op maandagavond 12 juli wil Excelsior, bij goede weersomstandigheden, een buitenconcert geven bij zorg- en verpleeghuis De Schuylenburgh in Silvolde. Publiek is welkom.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden