<p>Marlin Beerten (links) en Silke Bolwerk van Fysioveld in beweging in Varsseveld. (Foto: Roel Kleinpenning)&nbsp;</p>

Marlin Beerten (links) en Silke Bolwerk van Fysioveld in beweging in Varsseveld. (Foto: Roel Kleinpenning) 

(Foto: )

Nieuwe fysio- en manuele therapiepraktijk in Varsseveld

  Nieuwsflits

VARSSEVELD – Silke Bolwerk en Marlin Beerten zijn in Varsseveld van start gegaan met hunnieuwe fysiotherapiepraktijk: ‘Fysioveld in beweging’. “We behandelen iedereen van jong totoud, van sporter tot niet-sporter”, laten Silke en Marlin weten. “We gaan samen met de patiëntop zoek naar de oorzaak van de klachten om iemand weer zo goed mogelijk te laten bewegen.”

Silke en Marlin kennen elkaar van de opleiding. “Ik wilde altijd al fysiotherapeut worden. Het geeftheel veel voldoening om mensen weer klachtenvrij of met minder klachten de deur uit te zien gaan”,laat Silke weten. “Na de opleiding fysiotherapie hebben we beiden de master manuele therapieafgerond. Tijdens deze opleiding hebben wij ons gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelenvan klachten aan de wervelkolom en gewrichten in armen en benen”, aldus Marlin.Naast fysiotherapie en manuele therapie is Fysioveld in beweging ook gespecialiseerd in DryNeedling, shockwave, zwangerfit en revalidatie na COVID-19. 

“Door deze aanvullende cursussen kunnen wij heel veel verschillende patiënten behandelen. In coronatijd zien we meer mensen met klachten omdat ze thuiswerken, maar ook omdat ze minder sporten”, vertelt Marlin. “We zieninderdaad veel mensen met werkgerelateerde klachten omdat ze veel zitten. Het is belangrijk om thuis een goede werkplek te hebben. We geven ook adviezen voor een goede werkhouding”, vult Silke aan.

Ook kunnen patiënten terecht met klachten na COVID-19. “Er wordt een specifiek behandelplanopgesteld, omdat de ernst van de klachten erg verschilt per persoon”, aldus Marlin. Zij en Silke hebben verder nog een opleiding gedaan die gericht is op het doorverwijzen vooraanvullend onderzoek, zoals een bloedonderzoek of een mri-scan. “Dat gaat via de huisarts”, laat Silke weten. “We brengen de klachten snel in kaart en kijken meteen wat verstandig is: behandelen of doorverwijzen. Het is fijn voor de mensen dat ze meteen de juiste behandeling krijgen. Zo houden we de zorgkosten laag en hoeven we mensen niet onnodig lang te behandelen.”

Fysioveld in beweging is gevestigd aan de Leeuwerikstraat 33a, 7051 XD Varsseveld. Telefoon: 0315-762967, website: www.fysioveldinbeweging.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden