<p>Deelnemers op de Oude IJssel tijdens trainingen van RKV Het Anker.</p>

Deelnemers op de Oude IJssel tijdens trainingen van RKV Het Anker.

(Foto: Roeland Jansen)

Introcuctiecursus kanoën bij RKV Het Anker in Ulft

  Nieuwsflits

ULFT - RKV Het Anker uit Ulft start op donderdag 27 mei weer met een kanocursus van vier trainingen en instructielessen. De cursus is voor iedereen die kennis wil maken met kanoën en kajakken.

Voor de jeugd bestaan deze trainingen uit de eerste beginselen van het kanovaren en een instructie van kanopolo. Dit is een leuk balspel, lekker op het water en is een teamsport. De trainingen voor de jeugd starten om 19.00 uur.

Voor de volwassen zijn er ook instructietrainingen. Dit zal dit jaar gebeuren in kleine groepjes van vier deelnemers met een instructeur.

Basisbeginselen

Ook hierbij leert Het Anker de deelnemers de basisbeginselen van het kanovaren aan, in combinatie met het begin van conditietraining. De trainingen van de volwassen starten op verschillende tijden. De deelnemers worden in overleg ingedeeld. De cursus vindt plaats aan het Deurvorster Kerkpad 6 in Ulft op de Oude IJssel en staat onder begeleiding van ervaren kano-instructeurs. Bij RKV Het Anker is het mogelijk om te trainen voor kanopolo, wildwater- en vlakwatervaren.

Voor meer informatie over de cursus of over onze activiteiten zie www.rkvhetanker.nl of bel Monica Regtien (06-25164626).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden