<p>Kidspret.</p>

Kidspret.

(Foto: PR)

Kidspret in de meivakantie gaat door

  Nieuwsflits

Etten - In goed overleg met de gemeenten zijn kinderen tot en met 12 jaar welkom om te komen spelen, sporten en springen in Lathum en Etten. 

Bij recreatie Slootermeer in Etten is er een groot sportterrein beschikbaar waar Kidspret afgelopen jaar ook heeft gestaan. Van 1 tot en met 16 mei kunnen de kids onder begeleiding zich dagelijks uitleven.

Kidspret organiseert buitenactiviteiten voor kinderen tot en met 12 jaar. Zij mogen onbeperkt buiten spelen en sporten met elkaar.

Er is een speciale sport- en speelarena waar alleen kinderen tot en met 12 jaar toegang tot hebben en hier onbeperkt los kunnen gaan onder begeleiding en aanwijzingen van de Kidspret medewerkers. Er is voor de kleintjes tot 6 jaar een speciale peuterweide.

Op gepaste afstand, maar met zicht op de kinderen is het terras voor de (groot)ouders en begeleiders van de kinderen. Dit initiatief is ontstaan in goed overleg tussen de horecalocaties, Kidspret en de gemeente. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM in acht genomen.

Alleen de kids tot en met 12 jaar moeten een kaartje kopen. Kleintjes tot 80 centimeter lengte hebben gratis toegang. Er zijn dag-, driedagen- en onbeperkt-toegang-kaarten beschikbaar. 

Kidspret is dagelijks open van 10.00 en 17.00 uur. Alle info en tickets via www.kidspret.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden