Foto:

Stappen voor Vrede & Vrijheid

  Nieuwsflits

Ulft - De Amnesty werkgroep Ulft heeft twee wandelroutes uitgezet op woensdag 5 mei. “Op die dag komen twee mooie doelen samen: Vrede en Vrijheid op Bevrijdingsdag en steun aan Amnesty International”, zegt Hettie Klinkhamer. “Omdat in deze verwarrende tijden veel mensenrechten worden geschonden en de democratie door coronamaatregelen in veel landen onder druk staat, kunnen we ons heel goed voorstellen dat je juist nu stil wilt staan bij 75 jaar vrijheid.”

Vandaar het plan om met familie en vrienden wandeling te maken op 5 mei en tevens een goed doel te steunen. Er zijn routes uitgezet van 5,5 en 10 kilometer in en rondom natuurgebied Engbergen. De 10 kilometerroute komt langs horecagelegenheden.

Starten kan van 10.00 tot 12.00 uur vanaf het voorplein van het Schaftlokaal op het DRU Industriepark in Ulft, waar vooraf en na afloop koffie of een drankje besteld kan worden.

Er zijn geen kosten aan verbonden, maar een vrije gift in de melkbus van Amnesty is welkom. De opbrengst gaat naar ondersteuning van mensenrechtenactivisten wereldwijd. Er kunnen maximaal 200 personen deelnemen. Opgeven kan via een berichtje naar hettieklinkhamer@live.nl of via de Facebookpagina van Amnesty International Ulft e.o.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden