Caroline Hakvoort / eigenaar
Caroline Hakvoort / eigenaar (Foto: eigen foto)

Caro Cosmetics dolblij met ‘nagelnieuwe’ locatie

  Nieuwsflits

Silvolde - Een jaar of twintig deed nagelstylist Caroline Hakvoort haar werk vanuit huis in Gendringen. Eerst als manicure en nagelstudio, daarna als opleider en leverancier van producten. Maar nu Caro Cosmetics ook als importeur aan de slag gaat, was een verhuizing noodzakelijk.

In Silvolde werd een prachtige, ‘nagelnieuwe’ locatie gevonden in het voormalige Instromet-pand aan de Munstermanstraat 6 in Silvolde. "Er is voldoende ruimte om les te geven, we kunnen gasten professioneel ontvangen en we hebben opslagruimte", meldt Caroline.

Vooral dat laatste was nodig gezien de laatste ontwikkelingen: Caro Cosmetics is importeur geworden van het Engelse merk Pure Nails/Halo. Weer een nieuwe uitdaging, nadat het bedrijf zich stapje voor stapje verder ontwikkeld heeft. "We hebben in al die jaren een groot netwerk opgebouwd, daar hebben we nu profijt van. Iets voor een ander kunnen betekenen heeft altijd centraal gestaan in alles wat ik heb gedaan, dat is als importeur ook de bedoeling.”

Het behandelen van haar eigen klanten is door de jaren heen wat naar de achtergrond verschoven. Maar helemaal stoppen zal ze niet doen, benadrukt Caroline. “Ik vind het juist belangrijk om zelf feeling te houden met het vak, om uit eigen ervaring tips & tricks te kunnen geven. Dus ik heb zelf gewerkt met alle producten die ik aanbied en dat wil ik ook zo houden.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden